Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου

Αν δεν έχετε αρκετό διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, μπορούμε να εγκαταστήσουμε ένα νέο σκληρό δίσκο μεγάλης χωρητικότητας στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας. Με τις υπηρεσίες μας, δεν θα χαθεί ούτε θα αλλάξει καμία από τις ρυθμίσεις των Windows ή των προγραμμάτων σας. Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής σας θα είναι ό ίδιος ακριβώς, εκτός από ότι θα έχει περισσότερο ελεύθερο χώρο σκληρού δίσκου.

Αναβάθμιση μνήμης RAM

Αναβάθμιση μνήμης RAM

Η αναβάθμιση της μνήμης RAM ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή είναι συχνά η καλύτερη λύση για την συνολική αύξηση της απόδοσης του υπολογιστή σας.

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε την κάρτα γραφικών σας ώστε να μπορείτε να παίζετε τα πιο σύγχρονα παιχνίδια στον υπολογιστή σας.

Αναβάθμιση Μητρικής κάρτας

Αναβάθμιση Μητρικής κάρτας

Μπορεί να θέλετε να αναβαθμίσετε τη μητρική σας κάρτα αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες θύρες USB 2.0, Firewire, e-SATA ή θέλετε ένα πιο γρήγορο δίαυλο συστήματος ( system bus).

Πλήρης Αναβάθμιση Υπολογιστή

Πλήρης Αναβάθμιση Υπολογιστή

Μπορούμε να αναβαθμίσουμε όσα μέρη του υπολογιστή σας θέλετε όπως: κεντρική μονάδα επεξεργασίας, μνήμη RAM, μητρική κάρτα, σκληρός δίσκος, μονάδες dvd-r/blue ray και πολλά άλλα.