Ένα νέο trailer για το Godzilla x Kong: The New Empire βγήκε στη δημοσιότητα και μας δείχνει επικές εικόνες, καθώς τα πρωταγωνιστικά τέρατα αναγκάζονται να συνεργαστούν ενάντια σε μια νέα τρομακτική απειλή.

Η ταινία είναι το πέμπτο μέρος του MonsterVerse και επανασυνδέει τα ομώνυμα πλάσματα μετά το Godzilla vs. Kong. Στο trailer ο Godzilla και ο Kong πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους για να συνεργαστούν ενάντια σε έναν τρομακτικό κακό που μοιάζει με ουρακοτάγκο και ονομάζεται Skar King. Η δράση φαίνεται να είναι τεράστιας κλίμακας και ο Kong έχει ακόμη και ένα φανταχτερό νέο γάντι που τον βοηθά να διαπεράσει ένα κτίριο. Φαίνεται ότι ο Godzilla και ο Kong είναι και η μόνη ελπίδα της Ανθρωπότητας.

Ο Skar King αντιπροσωπεύει σχεδόν μια αναβαθμισμένη εκδοχή των χειρότερων πλευρών της ανθρωπότητας, όπως ο Kong αντιπροσωπεύει μερικά από τα καλύτερα μέρη της ανθρωπότητας“, δήλωσε ο σκηνοθέτης Adam Wingard. “Θα έλεγα ότι ο Skar King είναι η μεγαλύτερη απειλή που έχουμε δει σε αυτές τις ταινίες. Θα χρειαστεί πραγματικά μια ολόκληρη ομάδα μαζί για να τον καταστρέψουμε, γιατί είναι πολύ μεγάλος για έναν μόνο τιτάνα!”

Στο Godzilla x Kong: The New Empire πρωταγωνιστούν οι Dan Stevens, Rebecca Hall και Brian Tyree Henry. Βγαίνει στους κινηματογράφους στις 29 Μαρτίου 2024.

Πηγή

Προηγούμενο άρθροΑναβάθμιση της Samsung για τις οθόνες της σειράς Galaxy S24
Επόμενο άρθροΝέα έρευνα περί πειρατείας και νόμιμης κατανάλωσης περιεχομένου