Κατασκευή Ιστοσελίδων

Τι προσφέρουμε στην δημιουργία ιστοσελίδων:

Κατασκευή Ιστοσελίδων με Wordpress - Joomla

Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού και ανάπτυξης websites σε cms Wordpress και Joomla. Εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματα κάθε πλατφόρμας για τη δημιουργία προσωπικών ιστολογίων, επιχειρηματικών ιστότοπων, e-shops, διαδικτυακών μαθημάτων, podcasts, sites δημοπρασιών, περιοδικών, forums κ.λπ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων ξενοδοχείων

Δημιουργούμε τουριστικές ιστοσελίδες με καθαρό και ιδιαίτερο design, ποιοτικές φωτογραφίες και εντυπωσιακή σελίδα προβολής πακέτων και προσφορών. Ο χρήστης μπορεί να αποκτά εύκολα πληροφορίες ταξιδιού, ξενοδοχείου, να βλέπει φωτογραφίες και videos και να συνδέεται, μέσω του χάρτη, στον προορισμό του.

Κατασκευή Ιατρικών Ιστοσελίδων

Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει την παρουσίαση και την προώθηση ιατρείων, νοσοκομείων, μικροβιολογικών εργαστηρίων αλλά και μεμονωμένων ιατρών, ανάλογα με την εξειδίκευσή τους. Κάθε website ενημερώνει για τις παθήσεις που περιλαμβάνει κάθε ιατρική ειδικότητα, τις εξετάσεις, τις θεραπείες που εφαρμόζονται και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται.

Κατασκευή ιστοσελίδων για ΑΜΕΑ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες προσβάσιμες από ΑΜΕΑ, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0. Ενσωματώνουμε όλες τις απαραίτητες προσθήκες για τον εύκολο εντοπισμό, προσανατολισμό και περιήγηση των χρηστών.

Κατασκευή Blog

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή επαγγελματικών ή προσωπικών blogs με σύγχρονο σχεδιασμό και αισθητικά άρτια εμφάνιση. Τα blogs μας σας δίνουν τη δυνατότητα να αλληλοεπιδράτε και να μοιράζεστε περιεχόμενο (content). Κάθε blog σχεδιάζεται με γνώμονα το «mobile-first», για να μπορεί να προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες ανεξαρτήτως μεγέθους (από οθόνη κινητού μέχρι smart tv ή video wall).

Επανασχεδιασμός ιστοσελίδων

Επικαιροποιούμε την ιστοσελίδα σας και την προσαρμόζουμε στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον. Αναλαμβάνουμε τη μετατροπή της υπάρχουσας ιστοσελίδας σας σε responsive.

Πλεονεκτήματα κατασκευής ιστοσελίδας

Ποιοτική κατασκευή ιστοσελίδων

Δημιουργούμε websites με καθαρό και ιδιαίτερο design, ποιοτικές φωτογραφίες και περιεκτική σελίδα προβολής προϊόντων και υπηρεσιών.

Βασικός seo σχεδιασμός

Εφαρμόζουμε Search Engine Optimization (SEO) για την ποσοτική και ποιοτική αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδα σας, μέσα από “οργανικά” (organic) αποτελέσματα αναζήτησης σε Google, Bing κ.λ.π.

Μεγάλη ταχύτητα φόρτωσης

Κάθε site διαθέτει χαρακτηριστικά που το κάνουν πολύ πιο «ελαφρύ», με αυξημένη ταχύτητα φόρτωσης και καλύτερο score από τις μηχανές αναζήτησης.

Σύγχρονο Web Design

Κατασκευάζουμε δυναμικές ιστοσελίδες με σύγχρονο interface που σας δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Ανταγωνιστικές τιμές και πακέτα για όλες τις ανάγκες

Δημιουργούμε για εσάς εξατομικευμένα πακέτα που καλύπτουν όλο το φάσμα των υπηρεσιών που σχετίζονται με το διαδίκτυο, ανάλογα τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Εγκατάσταση Google Analytics - Search Console

Δείτε τα ερωτήματα των χρηστών και τον αριθμό των φορών που τα URL του ιστότοπού σας εμφανίζονται σε αποτελέσματα αναζήτησης (εμφανίσεις), καθώς και δεδομένα μετά το κλικ σχετικά με την αφοσίωση των χρηστών στον ιστότοπό σας. Με την εγκατάσταση Google Analytics - Search Console βελτιστοποιείτε τον ιστότοπό σας και επιτυγχάνετε επικερδή επισκεψιμότητα.

Responsive σχεδιασμός / mobile friendly

Οι ιστότοποί μας σχεδιάζονται με γνώμονα το «mobile-first», καθώς πάνω από το 70% των αναζητήσεων στην Google εκτελούνται μέσω κινητών συσκευών. Ακολουθούμε την τεχνολογία responsive, όπου η ιστοσελίδα προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες ανεξαρτήτως μεγέθους (από οθόνη κινητού μέχρι smart tv ή video wall).

Δημιουργία Google Business

Μετατρέψτε όσους σας βρίσκουν στην Αναζήτηση και στους Χάρτες Google σε νέους πελάτες, με το Google Business. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το προφίλ σας με φωτογραφίες, προσφορές, αναρτήσεις, περιοχές εξυπηρέτησης και πολλά ακόμη.

Εκπαίδευση χειρισμού - προσθήκης - αφαίρεσης περιεχομένου

Προσφέρουμε ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης, ώστε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικότερα το website σας. Μάθετε να γράφετε νέο περιεχόμενο για τον ιστότοπό σας και να το αλλάζετε όσο συχνά επιθυμείτε.

Ενσωμάτωση χαρτών Google Maps

Κοινοποιήσετε ένα χάρτη ή οδηγίες στους πελάτες σας για να σας βρίσκουν ακόμη πιο εύκολα. Η ομάδα μας μπορεί να ενσωματώσει στη σελίδα ή το ηλεκτρονικό σας κατάστημα τους χάρτες της Google maps για εύκολη πρόσβαση στο κατάστημα ή την επιχείρησή σας.

Σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα FB – Twitter - Instagram - LinkedIn

Αυξήστε το brand & product awareness αποκτήστε δημοφιλία και ακόμη μεγαλύτερο κοινό μέσα από τα Social Media.

Δημιουργία εγκατάσταση email

Παρέχουμε υπηρεσίες δημιουργίας και εγκατάστασης προσωπικών ή επαγγελματικών ηλεκτρονικών διευθύνσεων.

Πιστοποιητικό ασφάλειας SSL

Χρησιμοποιούμε πιστοποιητικό ασφαλείας SSL (Secure Sockets Layer) για την ασφαλή κρυπτογράφηση των πληροφοριών σας. Για κάθε εμπιστευτική πληροφορία σας (π.χ. αριθμοί και κωδικοί πιστωτικών καρτών), δημιουργείται μια ασφαλής σύνδεση διασφαλίζοντας τις συναλλαγές σας.

Υποστήριξη – support

Βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε σας βήμα, παρέχοντας υποστήριξη για κάθε σας επαγγελματική ανάγκη.

Φιλικό στις μηχανές αναζήτησης

Προωθούμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στοχεύοντας στην αύξηση της κίνησης που προέρχεται από τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

1Πόσος χρόνος χρείαζεται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή μιας ιστοσελίδας;
Ο χρόνος κατασκευής μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από ποικίλους παράγοντες όπως το μέγεθος και ο όγκος δεδομένων της ιστοσελίδας, τις υπηρεσίες που θα παρέχει, τις απαιτήσεις του σχεδιασμού της, τις εφαρμογές που θα “τρέχουν” σ’ αυτήν, τον χρόνο που μεσολαβεί μέχρι να λάβει ο κατασκευαστής του website το υλικό (φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα κ.α) για την κατασκευή του από τον ιδιοκτήτη του. Ο χρόνος κατασκευής λοιπόν μπορεί να διαφέρει από λίγες μέρες έως και αρκετούς μήνες με το πιο σύνηθες διάστημα αυτό των 3-4 εβδομάδων. Κατά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, ο χρόνος παράδοσης γίνεται γνωστός στον ιδιοκτήτη και το έργο παραδίδεται εγκαίρως βάσει συμβολαίου που υπογράφεται και από τις δύο πλευρές.
2Πόσο κοστίζει η κατασευή μίας ιστοελίδας;
Το κόστος κατασκευής μίας ιστοσελίδας επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως ο όγκος δεδομένων που θα δημοσιευθεί, ο εικαστικός σχεδιασμός, η εμφάνιση της κ.α. Τα πακέτα μας είναι πλήρη, καλύπτουν πάνω από το 90% των απαιτήσεων που μπορεί να ζητήσει κάποιος από μια απλή, αλλά ταυτόχρονα με μελλοντικές προεκτάσεις, ιστοσελίδα
3Γιατί να προτιμήσετε το WordPress για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας;
1. Είναι open-source, δηλδή είναι δωρεάν, και υποστηρίζεται από μια τεράστια κοινότητα. 2. Είναι ένα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). 3. Διαθέτει πολλά διαφορετικά θέματα WordPress – Woocommerce και plugins. 4. Δεν υπάρχουν επιπλέον τρέχοντα τέλη. 5. Είναι βελτιστοποιημένο για SEO. 6. Είναι ασφαλές. 7. Το e-shop έχει τη δυνατότητα να κλιμακώσει το μέγεθος του ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων. 8. Διευκολύνει τη διαχείριση και την προσαρμογή των καταστημάτων. 9. Διαθέτει πολλαπλές μεθόδους πληρωμής και ελέγχου αποστολής
4Γιατί να προτιμήσετε το WooCommerce για την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος (e-shop);
1. Είναι open-source, δηλδή είναι δωρεάν, και υποστηρίζεται από μια τεράστια κοινότητα. 2. Είναι ένα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS). 3. Διαθέτει πολλά διαφορετικά θέματα WordPress – Woocommerce και plugins. 4. Δεν υπάρχουν επιπλέον τρέχοντα τέλη. 5. Είναι βελτιστοποιημένο για SEO.
5Τι σημαίνει responsive κατασκευή ιστοσελίδας;
Responsive σχεδιασμός σημαίνει ότι έχει προβλεφθεί η προσαρμογή της εμφάνισης της σελίδας μας σε συσκευές με μικρότερη ανάλυση οθόνης (κινητά, tablets, laptops). Στόχος μας είναι η ταχύτατη φόρτωση της σελίδας και η φιλικότητα προς τον χρήστη από οποιαδήποτε συσκευή μπαίνει αυτός.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας