Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Συντήρηση & Υποστήριξη WordPress – Woocommerce

Θέλετε να ξέρετε ότι υπάρχει ΠΑΝΤΑ κάποιος που φροντίζει για την σωστή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας; Με συνέπεια, πείρα και σοβαρότητα; Να ξέρετε πως ότι χρειαστείτε μπορείτε να σηκώνετε το τηλέφωνο και να μιλάτε με τεχνικό που θα λύνει τις απορίες σας;

Τι περιλαμβάνει η συντήρηση & τεχνική υποστήριξη WordPress

  • Έλεγχο & βελτίωση ασφάλειας WordPress
  • Αναβαθμίσεις πυρήνα WordPress + plugins + templates
  • Έλεγχο σωστής λειτουργίας WordPress
  • Έλεγχο όλων των Plugin, ένα-ένα και όπου χρειαστεί, αφαίρεση ή αντικατάσταση με καλύτερο
  • Έλεγχο & βελτίωση ταχύτητας WordPress – Woocommerce
  • Έλεγχο απόδοσης του πακέτου φιλοξενίας σας
  • Έλεγχο εργασιών SEO, αν έχουν γίνει, και προτάσεις βελτίωσης
  • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
  • Συνεχή παρακολούθηση διαθεσιμότητας της σελίδας (uptime monitoring)

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

1Γιατί χρειάζομαι συντήρηση και υποστήριξη για το WordPress;
Το website σας είναι η εικόνα της επιχείρησής σας, ο πωλητής σας που είναι διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο. Είναι απολύτως απαραίτητο να λειτουργεί πάντα με την μέγιστη ταχύτητα και ασφάλεια, καθώς και να έχετε στην διάθεσή σας επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να σας υποστηρίξουν ανά πάσα στιγμή.
2Αναλαμβάνετε websites/e-shops που έχουν αναπτύξει άλλοι;
Ναι, υπό προϋποθέσεις. Πριν αναλάβουμε οποιοδήποτε website ή e-shop κάνουμε έναν αναλυτικό τεχνικό έλεγχο και καταγραφή για το πως έχει κατασκευαστεί το site, ώστε να εντοπίσουμε τυχόν σημεία που χρειάζονται βελτίωση-αντικατάσταση. Μετά τον έλεγχο σας δίνουμε εκτίμηση κόστους και χρόνου για τις αλλαγές αυτές και στη συνέχεια – εφόσον προχωρήσουμε στις αλλαγές – αναλαμβάνουμε την υποστήριξη σε μηνιαία βάση. Διαφορετικά σας ενημερώνουμε ότι δεν μπορούμε να το αναλάβουμε.
3Θα πρέπει να μεταφέρω την φιλοξενία (hosting) του website μου σε εσάς;
Όχι απαραίτητα, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση όταν παρεμβάλλονται κι άλλοι πάροχοι. Ο server στον οποίο φιλοξενείται ένα website είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την καλή λειτουργία του και θα πρέπει να έχουμε άμεση ανταπόκριση και επέμβαση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Όταν παρεμβάλλονται άλλοι πάροχοι είναι πιθανόν να υπάρχει καθυστέρηση στην επίλυση ενός θέματος.
4Αναλαμβάνετε την πλήρη κατασκευή website ή e-shop σε WordPress;
Ναι, η κύρια δουλειά μας είναι η σχεδίαση και κατασκευή website και e-shop. Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε project σας χρησιμοποιώντας είτε template είτε custom design.
5Γιατί να κάνω ένα συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης για την WordPress ιστοσελίδα μου;
Ένα συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης, σας εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας σας όλη την ημέρα και για κάθε μέρα. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ότι υπάρχει ΠΑΝΤΑ κάποιος που φροντίζει για την σωστή και ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας, η ιστοσελίδα σας είναι ΠΑΝΤΑ ασφαλής και αναβαθμισμένη και έχετε ΠΑΝΤΑ δίπλα σας έναν τεχνικό για τις απορίες σας. Έτσι μπορείτε να επικεντρώνεστε αποκλειστικά στην λειτουργία της εταιρείας σας δίχως να σπαταλάτε τον πολύτιμό χρόνο σας στην συντήρηση της ιστοσελίδας σας.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας