Κατασκευή E-shop

Τι προσφέρουμε στην δημιουργία eshop:

Εύκολη διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος

Με την παράδοση κάθε project σας εκπαιδεύουμε και σας παραδίδουμε αναλυτικό Οδηγό Χρήσης, για να έχετε τον πλήρη έλεγχο στη διαχείριση του e-shop σας. Μπορείτε να ανεβάζετε μόνοι σας τα προϊόντα, να προσθέτετε φωτογραφίες, βάρος, κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά και να καθορίζετε τις κατηγορίες και τις υποκατηγορίες. Κάθε φορά που πραγματοποιείται μία παραγγελία θα λαμβάνετε ειδοποίηση μέσω email ή sms και θα μπορείτε να ενημερώνετε την κατάσταση της παραγγελίας ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται.

Εργαλεία προώθησης και προσφορών

Με ένα κλικ ορίζετε τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά, καθορίζετε την τιμή τους και το χρονικό διάστημα για το οποίο θα είναι ενεργή η προσφορά. Έχετε στη διάθεσή σας εργαλεία προώθησης όπως προτάσεις συναφών προϊόντων, bundle προϊόντων, κουπόνια, deals περιορισμένου χρόνου κ.ά. Επιπλέον μπορείτε να καθορίσετε τις τιμές που θα βλέπει ο πελάτης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος ανάλογα με τον ρόλο του (πελάτης λιανικής, πελάτης B2B κτλ.)

Ασφαλείς συναλλαγές μέσω τράπεζας, Paypal, Stripe, Viva

Όσους περισσότερους τρόπους πληρωμής παρέχετε στους πελάτες σας, τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να ολοκληρώσει την αγορά του από το e-shop σας. Συνδέουμε το e-shop σας με το σύστημα οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας, με το PayPal και το Viva Payments. Όλες οι συναλλαγές εκτελούνται σε secure περιβάλλον, γεγονός που παρέχει στον πελάτη σας μία αίσθηση ασφάλειας ώστε να ολοκληρώσει ευκολότερα την παραγγελία.

Σύνδεση και παρακολούθηση μέσω Google Analytics

Το Google Analytics παρέχει εξαιρετικά εργαλεία παρακολούθησης της συμπεριφοράς του επισκέπτη καθώς επίσης χρήσιμα στατιστικά στοιχείων πωλήσεων. Σε όλα τα projects ενεργοποιούμε το Enhanced E-commerce Reporting, το οποίο καταγράφει όλα τα απαραίτητα στοιχεία από το e-shop, με πολλά αναλυτικά στοιχεία για όλες τις κινήσεις του επισκέπτη μέχρι την παραγγελία του. Με τον τρόπο αυτό μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, να εντοπίσουμε πιθανά σημεία που δυσκολεύουν τον επισκέπτη να ολοκληρώσει την αγορά αλλά και να δούμε τα αποτελέσματα των προωθητικών μας ενεργειών.

Σύνδεση με εξωτερικές υπηρεσίες

Η διασύνδεση με εξωτερικές υπηρεσίες, μπορεί να ακούγεται εύκολη αλλά σε πολλές περιπτώσεις κρύβει παγίδες. Οι πληροφορίες, η κατηγοριοποίηση και οι φωτογραφίες των προϊόντων σας πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές για να μπορούμε να τις “μοιράσουμε” σε εξωτερικές υπηρεσίες. Είτε πρόκειται για διασύνδεση με marketplaces όπως το Skroutz ή το Shopflix, είτε για εξαγωγή product feed για υπηρεσίες της Google και του Facebook, είτε για οποιοδήποτε άλλο affiliate network, έχουμε την εμπειρία να δούμε με μία ματιά που πάσχουν οι πληροφορίες των προϊόντων σας και τι πρέπει να προσέξετε. Ιδιαίτερα για περιπτώσεις μεγάλου αριθμού προϊόντων – που σημαίνει μεγάλο όγκο πληροφοριών – έχουμε αναπτύξει custom λύσεις που βελτιστοποιούν την ταχύτητα παραγωγής των feed και δεν επιβαρύνουν το e-shop.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας