Υπηρεσίες

Υπεύθυνες λύσεις για όλους

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ας ξεκινήσουμε μαζί για την κατασκευή ή στην ανακατασκευή της ιστοσελίδας σας! Ελάτε με την ιδέα σας και θα σας παρουσιάσουμε αμέτρητες λύσεις και ιδέες μόνο για εσάς.

Κατασκευή
Eshop

Φτιάξτε ένα δυνατό και γρήγορο eshop με WooCommerce. Ασφάλεια στις συναλλαγές του πελάτη σας! Είναι απλή και εύχρηστη η διαχείριση! Πολλοί ενσωματωμένοι αυτοματισμοί!

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Με την πολυετή εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και τεχνική υποστήριξη της WordPress και Joomla ιστοσελίδας σας, οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε!

Ασφάλεια
Ιστοσελίδων

Ανησυχείτε για την ασφάλεια των ιστοσελίδων σας; Σας προβληματίζει το ενδεχόμενο κλεμμένων δεδομένων πελατών και άλλες παραβιάσεις; Ελάτε να τις ασφαλίσουμε!

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Σε εμάς θα βρείτε Server υψηλών επιδόσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία. Είναι εξοπλισμένοι με ότι πιο σύγχρονο και φιλοξενούμε μόνο τις ιστοσελίδες πελατών μας!

Cloud
Office

Θα μεταφέρουμε το γραφείο σας στο cloud με γνώμονα την μέγιστη ασφάλεια και δουλέψτε σαν να είστε στο γραφείο. Τέλος οι διακοπές ρεύματος και οι αποσυνδέσεις του Internet

ERP
DataUP

Σας προσφέρουμε μια πλήρη εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης που καλύπτει τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης αλλά και των ελεύθερων επαγγελματιών όλων των ειδικοτήτων.

MATHS TIME
36

PROJECTS


198

HAPPY CLIENTS


11

YEARS OF EXP.


1

DESIGNER