Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Φιλοξενία με Premium πόρους μόνο για τους πελάτες μας!!

Kατανοούμε πόσο σημαντικό είναι για την επιχείρησή σας να έχει μια αξιόπιστη και αποδοτική ιστοσελίδα. Ακολουθώντας μια προσέγγιση προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών μας, προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων αποκλειστικά για εσάς, τους πελάτες μας.

1. Εξατομικευμένη Φιλοξενία

Κάθε ιστοσελίδα είναι μοναδική. Αναλαμβάνουμε την εξατομίκευση της φιλοξενίας για να προσφέρουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε για την ομαλή λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

2. Υψηλής Δυνατότητας Υποδομή

Χρησιμοποιούμε προηγμένα συστήματα υποδομής για να εξασφαλίσουμε υψηλή απόδοση, ταχύτητα και αξιοπιστία για τις ιστοσελίδες των πελατών μας.

3. Συνεχής Υποστήριξη

Οι τεχνικοί μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να παρέχουν συνεχή υποστήριξη, επίλυση προβλημάτων και διαχείριση αναγκών φιλοξενίας.

4. Speed & Availability

Το site σας παίζει σε υψηλές ταχύτητες καθώς οι servers βρίσκονται σε SSD storage.

5. Free SSL

∆υνατότητα ενεργοποίησης free SSL μέσω του πίνακα ελέγχου σας ώστε να μπορεί να λειτουργεί το site σας με https χωρίς την ένδειξη «μη ασφαλές». Το free SSL ανανεώνεται αυτόματα χωρίς περαιτέρω ενέργειες από πλευράς σας.

6. Attack Protection

Το hosting σας προστατεύεται από μεγάλο εύρος eXploit, κακόβουλων επιθέσεων μέσω url, SQL Injection και εξωτερικών δικτυακών επιθέσεων μέσω εργαλείων ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας