Ασφάλεια Ιστοσελίδων

Διεξοδικός Έλεγχος Ασφαλείας, Πρόληψη Κακόβουλων Προγραμμάτων & Επισκευή από Hack.

Υπηρεσίες Ασφάλειας WordPress, μια υπηρεσία υψίστης σημασίας, γιατί το WordPress κατέχει το 36% των ιστοσελίδων στο internet, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση ότι είναι ο πλέον δημοφιλής στόχος των Hacker. 

Μία ιστοσελίδα WordPress που αναπτύχθηκε χωρίς ασφάλεια, εγκυμονεί  τον κίνδυνο μόλυνσης από κακόβουλο λογισμικό.. 

Αυτό μπορεί να μειώσει τους επισκέπτες σας, να τιμωρήσει την ιστοσελίδα σας, να περιορίσει τις ταξινομήσεις μηχανών αναζήτησης και να εξαντλήσει τους πόρους του διακομιστή.

Πιστεύετε ότι η ιστοσελίδα σας είναι μολυσμένη ή έχει προσβληθεί από κακόβουλο λογισμικό; 

Εάν ΝΑΙ, ζητήστε μας να ελέγξουμε την WordPress ιστοσελίδα σας και να αποκαταστήσουμε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης σας.

 

Έλεγχος Ασφαλείας

Ως ειδικοί Ασφαλείας, εκτελούμε έναν πλήρη έλεγχο της ιστοσελίδας σας για να διαπιστώσουμε εάν η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλής ή όχι, πραγματοποιώντας λεπτομερή επιθεώρηση του διακομιστή, των αρχείων, των θεμάτων, των πρόσθετων στοιχείων και της διαμόρφωσης της βάσης δεδομένων.

Ένα σχέδιο δράσης προετοιμάζεται πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, το οποίο θα παρέχει πλήρη προστασία έναντι των τρωτών σημείων της ιστοσελίδας.

Malware & Ανάκαμψη από Hack

Μετά από λεπτομερή έλεγχο της ιστοσελίδας,  θα εγκαταστήσουμε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για να θωρακίσουν την ιστοσελίδα σας από κενά ασφαλείας και τις επιθέσεις malware. 

Εάν διαπιστώσουμε ότι η ιστοσελίδα σας στο WordPress έχει ήδη μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό, Hacked ή Black List από μηχανές αναζήτησης, θα υπάρξει κατάλληλη διαβούλευση και διέξοδος για την ανάκτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας