Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν το Super Bowl, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά γεγονότα στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, δεν είναι τυχαίο ότι πολλές μεγάλες εταιρείες πληρώνουν πολύ ακριβά για να διαφημιστούν κατά τη διάρκεια του σπουδαίου αγώνα.

Ανάμεσα στα δεκάδες σποτάκια που ξεχώρισαν είναι και αυτό το promo για το Despicable Me 4, με τα Minions να κοροϊδεύουν ξεκάθαρα όλες αυτές τις εικόνες που δημιουργούνται από AI και κατακλύζουν το Διαδίκτυο. Η διαφήμιση ξεκινά με την προβολή εικόνων που δημιουργούνται από Τεχνητή Νοημοσύνη σε όλο τους το μεγαλείο – γυναίκες με πολλαπλά πόδια που κάνουν γιόγκα, μια χειραψία με δύο χέρια με πάρα πολλά δάχτυλα, μια ομάδα φίλων που μασουλάνε μαζί ωμά μακαρόνια – και όλα αυτά με αφηγητή τον ηθοποιό Jon Hamm.

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο. Μας δείχνει αυτά που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι είναι δυνατά, μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο κάνουμε δουλειές και φέρνει την οικογένεια και τους φίλους πιο κοντά.

Μόνο που οι εικόνες που βλέπουμε δεν δημιουργούνται από υπολογιστές, αλλά από εκατοντάδες Minions…Το trailer δείχνει ένα από αυτά να χαχανίζει καθισμένο σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. καθώς προσπαθεί να κάνει μια εικόνα όσο πιο ανόητη γίνεται.

Στο Despicable Me 4 επιστρέφει ο Stephen Carrell ως η φωνή του Gru, ενώ ο Will Ferrell θα συμμετάσχει στο καστ ως η νέα νέμεση του Gru, Maxime Le Mal. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 3 Ιουλίου 2024!

Πηγή

Προηγούμενο άρθροΈνα νοσταλγικό ταξίδι με σύγχρονα στοιχεία